Op 11 juni wordt de jaarlijkse Rabobank fietstocht gehouden. Er kan een prachtige fietstocht gereden worden van 25 of 50 km. Deelname aan de 25 km tocht levert onze club 10 euro op per fietser en deelname aan de 50 km levert nog meer op. 2x zoveel fietsplezier en 15 euro per fietser. Deelname is uiteraard gratis!

Je kunt deelnemen met familie, vrienden, kennissen en zelfs als je iemand niet kent mag hij/zij meedoen voor schaakclub Santpoort. Om mee te doen is een goed humeur de enige vereiste. Het lidmaatschap van onze club is niet nodig.

Je kunt starten tussen 09.30 en 11.30 bij molen De Zandhaas in Santpoort-Noord. Het startnummer voor onze vereniging is 111. Dat kun je invullen als je bij de start de deelnemerskaart invult.

Wil je meedoen? Zet de datum dan alvast in je agenda en geef je op bij Wim Gravemaker via wimgravemaker@gmail.com. Weet je nog niet of je tijd hebt en bedenk je zondagochtend pas dat het kan. Ga dan gewoon fietsen en vul in dat je voor schaakclub Santpoort fietst. Veel plezier!!

Nadere informatie vind je via de site van Rabobank IJmond – zoek op fietsdag-11-juni –