Op zaterdag 21 september wordt op het Vestingplein (voor het Polderhuis) het Velserbroekfestival gehouden met veel activiteiten voor jong en oud.

Aan onze vereniging is gevraagd een simultaan te organiseren om de schaaksport onder de aandacht te brengen en daar werken we natuurlijk graag aan mee.

Vanaf 13.00 uur geeft IM Piet Peelen een inloopsimultaan voor iedereen die het leuk vindt om eens te schaken tegen een Internationeel Meester!. De simultaan is toegankelijk voor alle (jeugd)leden, ouders, overige familie, vrienden en iedereen die gewoon even langsloopt. Deelname is gratis.

Wil je verzekerd zijn van een plek en wil je weten hoe laat je ongeveer terecht kunt? Geef je dan even op bij Wim Gravemaker via [email protected]