Schaakclub Santpoort

Op de pagina clubblad kun je het meest recente clubblad openen. In dit clubblad wordt kort teruggekeken op het afgelopen seizoen, er staan weer een aantal schaakpuzzels in en er worden een paar oproepen in gedaan.

De eerste oproep gaat over de dinsdagavondcompetitie. Als je iemand weet die op een dinsdagavond een leuk partijtje wil schaken neem hem dan eens mee. We zouden graag wat extra senioren op dinsdag aan de competitie zien meedoen.

Daarnaast vind je in het clubblad een "sponsorbrief". Schaakclub Santpoort steekt veel energie in (jeugd) training. Op schaakgebied zijn we dan ook heel succesvol. Schaakclub Santpoort is een van de succesvolste verenigingen binnen de NHSB. Alles bij elkaar kost dat wel het nodige geld. Wij zoeken dus sponsors die affiniteit met (jeugd) schaken hebben. Graag gaan we eens praten om te kijken wat wij voor een sponsor kunnen betekenen. Weet je een bedrijf waar we eens contact mee kunnen opnemen laat het dan even weten.

Tenslotte is te lezen dat onze redacteur Rob de Roode helaas geen tijd meer heeft om het clubblad te maken. Hij zoekt een opvolger en in het clubblad kun je lezen wat van de redacteur wordt verwacht. Rob namens het bestuur bedankt voor je inzet als redacteur. Wij hopen dat het lukt om een net zo bekwame en enthousiaste opvolger te vinden.

Geef een reactie