Schaakclub Santpoort

Eind augustus werd het idee gelanceerd om met eigen NHSB mensen een soort mini cursus van twee avonden te organiseren, waarin de regels en de reglementen geldend voor de schaakwedstrijden, zoals we die spelen in NHSB verband centraal zouden staan. Kort samengevat: “alles wat een externe wedstrijdleider en zo mogelijk een teamleider in onze regionale bond zou moeten weten”. (Zie ook het verhaal van Aart Strik op onze website.)

Inmiddels blijkt daarvoor ruime belangstelling te bestaan (ca 40 personen) en gaan we daarom nu over tot het daadwerkelijk organiseren van deze avonden. Op basis van de vraag hebben we besloten op korte termijn de cursus 2x te geven en wel:
Op de donderdagavonden: 3 en 17 november in Cultureel Centrum De Jansheeren te Heemskerk (dit is speellocatie van Excelsior een kaartje staat op hun website, maar wij zullen gebruik maken van de achteringang aan de Jan van Scorelstraat 80).

en

Op de woensdagavonden: 16 en 30 november in Café De Swan te Heerhugowaard (dit is de speellocatie van schaakvereniging Heerhugowaard aan de Middenweg 178 ook op de site van deze club is een kaartje te vinden).

Alle avonden proberen we om 19.30 uur te beginnen en om ca 22.00 af te
ronden.

Opgeven via Xander Schouwerwou

Geef een reactie