Afgelopen dinsdag (laatste dinsdag voor de kerstvakantie) werd er in de groepen van stap 1 en stap 2 een toernooitje gespeeld. Een snelschaaktoernooi, want in een uur kan je anders niet zoveel partijen spelen. En dus ook met klok, wat voor de nodige hilarische momenten zorgde.

 

Zo hoorden we regelmatig uit een mond “dat is niet eerlijk, jij denkt in mijn tijd” en ook kon de scheidsrechter de klok in de doos stoppen nadat er tijdens toiletbezoek van een speler (klok stond even stil) door de achtergebleven speler geëxperimenteerd werd hoe zo’n klok nou eigenlijk werkte. Hé als ik start indruk gaat zijn tijd lopen ϑ

 

 

 

Al met al een hectisch gebeuren en de hulp van Bas, Daan en Ton Haver was dan ook meer dan welkom om één en ander in goede banen te leiden. Na afloop was er voor iedereen een mini chocolade versnapering  en voor de twee hoogst eindigende in elke groep een groter exemplaar. 

Die eer ging vandaag in de stap 1 groep naar de twee youngsters.  Julius de Jager en Timo Boon lieten met 3 ½ punt de rest achter zich. In de stap 2 groep deden  Justin Jore en Joey Meijer dat met 3 punten.

 

Volgende 2 weken is er geen les. Na de kerstvakantie beginnen we weer op dinsdag 4 januari. 

Allemaal fijne feestdagen en een gelukkig Nieuwjaar toegewenst.

 

 

 

 

 

Geef een antwoord