Schaakclub Santpoort

Dinsdag 20 november waren er maar liefst 17 schakers present voor het 2e Hands&Brains toernooi. Dit resulteerde in 7 2-tallen en 1 3-tal keurig verdeeld volgens rating (hoogste met de laagste).Kampioenen

Vorige editie wonnen Mick & Ouker soeverein en toevallig waren zij toen ook de 2 spelers met de meeste gelijkwaardige rating.

Op een gedeeld 7e plaats eindigden de teams Ilias & Melle en Rob & Louis & Menno met 1 uit 5. Ilias en Melle kwamen tot 2 remises en ons driemanschap kwam vooral tot een aantal goede potten praatschaak.

Op een 6e plaats eindigden Hans & Leo met 2 uit 5. Hier waren de schaakpartijen goed maar was er af en toe wat problemen met de tijd. Zo gingen zij ongelukkig door de vlag tegen de latere winnaars terwijl er mat in 1 op het bord stond.

Op een gedeeld 4e plaats eindigden Ouker & Ronald en Mick & Gijsbert met 2,5 uit 5 (de 2 duo's waarvan beide speler qua rating het dichtste bij elkaar lagen) 

Een 2e plaats was er voor de solide spelende Daan & Outger met 4 uit 5. Ook 4 uit 5 hadden Martijn & Marten maar door het winnen van het onderlinge duel (stuk kado is altijd fijn) mochten zij zich de kampioen noemen.

Volgend jaar doen we het zeker weer!

Hans 

Geef een reactie