Ons derde seniorenteam is er in de tweede wedstrijd van het seizoen tegen De Wijker Toren 6 in geslaagd om het eerste punt binnen te halen. Na de nederlaag in de eerste wedstrijd was een drastische verjongen doorgevoerd waardoor de gemiddelde leeftijd van het team was gezakt van 30,8 naar 15,6 jaar. De tegenstanders waren gemiddeld zo’n 40 jaar ouder maar daar was tijdens de wedstrijd weinig van te merken.

Op de eerste vier borden scoorde Santpoort drie punten. Ilias, Navarone en Nathalie wisten overtuigend te winnen. Alleen Jeronimo moest op bord drie de eer aan zijn tegenstander laten.

Kevin speelde op bord vijf een prima partij die hij keurig remise hielt. Daarvoor had de Wijker Toren overigens al iets terug gedaan op bord zes. Het lukte Roman helaas niet om zijn tweede punt te scoren in de seniorencompetitie. Datzelfde gold ook voor Julien die een betere stelling teveel zag verslechteren. Uiteindelijk was het Leo die met de laatste remise van de dag ons eerste punt veilig stelde. Op 26 november spelen we weer thuis. Dan gaan we voor de eerste overwinning.