Komende dinsdag sluiten we seizoen 2013/2014 af, in ronde 13 verschalkte Bushman, Nicolay en Mick ging onderuit tegen Dijkman, gelegenheidswedstrijdleider Ouker had zichzelf opgeofferd en was oneven.

Ronde 14 in de titanen gevecht tussen Drel en Dijkman de nummers 1 en 2, viel Wim weer in zijn oude fout, hij ging achteruit schaken en had geen geloof in eigen kunnen en ging dan ook hard onderuit. Ouker kan de laatste tijd geen goed meer doen, worsteld met zijn opening en wil tegenstanders niet wijzer maken dan ze zijn, dat lukt hem goed we snappen er allemaal niets van Ouker – Gerard 0-1.

Mick pakte met overtuiging Buschman in!

Ronde 15 Ouker ging opnieuw hard onderuit, zijn 6e nederlaag op rij!!?. Ditmaal werd Ouker geveegd door Henk. Bushman pakte zijn 2e punt van de avond tegen Leo. Wim Dijkman wist verrassend opnieuw te winnen van Gerard en komt daarmee vaster op zijn troon. Ik schreef verleden week dat Willem waarschijnlijk zijn eerste prijs van zijn leven ging pakken, volgens eigen zeggen heeft hij in een grijs verleden al eens de Sweitzerbeker gewonnen! Wij gaan dit nakijken of dat klopt en staat me wel iets van bij, ik kom hierop terug.

Drel ging er vrij kansloos af tegen Mick, het was gek om te zien met welk speels gemak Drel klop kreeg van Mick, die wij willen bestempelen als het talent van het jaar 2013 / 2014 !!