Schaakclub Santpoort

Aan het eind van een druk schaakjaar wordt altijd de voorbereiding voor een nieuw seizoen gestart. Dit jaar had deze voorbereiding op het nieuwe seizoen een bijzonder uitkomst. Na het voeren van veel gesprekken heeft het bestuur geconstateerd dat het van groot belang voor de toekomst van onze club is om onze talentvolle jeugdschakers, die vaak op landelijk niveau spelen, ook de komende jaren voldoende mogelijkheden tot presteren bij de senioren te geven.
Daarom is er een beleidsplan opgesteld met ambitieuze doelstellingen. Een van de doelstellingen is het versterken van het 1e team en in het verlengde daarvan het verbeteren van de opleiding van onze jeugdspelers door het aantrekken van een sterke speler/trainer.

Het bestuur is daarom blij te kunnen melden dat schaakclub Santpoort de komende seizoenen kan profiteren van de kennis en ervaring van IM Piet Peelen. Piet zal als speler ons 1e team versterken en hij zal via trainingen aan ons 1e team ook zijn kennis en ervaring overdragen.

Piet is geboren op 14 augustus 1965, woont in Amsterdam en is, na het afronden van zijn studie HTS informatica, 10 jaar in de ICT-branche werkzaam geweest. Momenteel besteedt Piet een groot deel van zijn tijd aan het geven van schaaktrainingen, spelen van toernooien, begeleiden van jeugdspelers op toernooien en het schrijven over schaken. Piet’s hobby’s zijn zaalvoetbal en hardlopen. Wij heten Piet van harte welkom bij S.C. Santpoort. Na de start van het nieuwe seizoen zal hij ongetwijfeld met iedereen kennis maken.

Geef een reactie