Schaakclub Santpoort

Zondag 7 oktober organiseren wij ons jaarlijkse Grand-Prix toernooi. Het is het eerste GP van het seizoen waar traditiegetrouw de jaarprijzen van het afgelopen seizoen worden uitgereikt, alsmede de toernooitijger medailles voor kinderen die in het afgelopen seizoen aan 8, 9 of 10 Grand Prix toernooien hebben meegedaan. Kortom een hoop prijzen.
 
Je schaakt 7 partijen in groepen van 8 kinderen van ongeveer gelijk niveau. En in elke groep van 8 deelnemers zijn er 3 prachtige bekers te winnen. Speeltempo 20 min. p.p.p.p..
 
Wij zijn verantwoordelijk voor de organisatie en we vragen daarbij hulp van clubleden, ouders, vrienden en bekenden van de deelnemers. Er zijn allerlei klussen die gedaan moeten worden en we hebben uiteraard een aantal tafelleiders nodig. De klussen bestaan uit het tafels opzetten, tosti’s bakken, de inschrijftafel bemannen en na afloop moet er weer opgeruimd worden.
We kunnen u verzekeren dat het geen zware klussen zijn, maar we kunnen het nou eenmaal niet alleen. Vele handen maken licht werk.
 
Wil je meedoen of helpen? Mail even naar Robin Looijer: r.looijer@quicknet.nl 

Geef een reactie