Schaakclub Santpoort

We hebben gemerkt dat het verkopen van loten voor de Grote Club actie dit jaar niet meevalt. Er is veel concurrentie van andere clubs en daarnaast merken we ook dat veel mensen soms al andere loten hebben gekocht en dan niet meer mee willen doen aan de Grote Club actie.

Voor de kinderen die met loten langs de deuren gaan valt het dus niet mee om te verkopen. Voor de vereniging is het vervelend als er niet veel loten wordt verkocht omdat een deel van de jeugdactiviteiten worden gefinancierd met de opbrengsten van de lotenverkoop.

Gezien alle moeite die jeugdleden moeten doen hebben we dan ook besloten om hier wat tegenover te stellen.

ALLE JEUGDLEDEN DIE MINIMAAL 10 LOTEN VERKOPEN KRIJGEN VAN SCHAAKCLUB SANTPOORT EEN STRIPBOEK NAAR KEUZE.

We hebben niet heel veel tijd meer dus je moet wel snel proberen te zijn. Pak je lotenverkoopformulier en ga nog eens langs bij je vader en moeder, broers of zus, oom en tante, je opa en oma, je buren of wie je dan ook kunt verzinnen. Wie weet heb je dan in een mum van tijd 10 loten verkocht.

LET OP: als je loten verkoopt zorg dan dat de kopers hun naam EN bankrekeningnummer invullen en let er op dat ze hun handtekening zetten. Het verkoopbedrag (€ 2,50 per lot) wordt namelijk automatisch afgeschreven en het lotnummer komt op het bankafschrift te staan. Zonder bankrekeningnummer heb je het lot niet echt verkocht.

Mocht je toevallig je verkooppakket kwijt zijn dan kun je vanavond of vrijdagavond om 19.00 uur een nieuw verkooppakket meekrijgen.

Als het gelukt is om de loten te verkopen dan kun je ze inleveren op dinsdag bij je jeugdtrainer of op vrijdag om 19.00 uur bij Roman Schumacher. Veel succes allemaal.

Geef een reactie