Schaakclub Santpoort

Ondergetekende loopt iets achter met verslagen dus vandaar even 2 weken in 1 kort verslag 🙂

In ons 11e Santpoortse Quarantaine toernooi hebben we een klein experiment gehouden met een 8-rondig Zwitsers toernooi. Sjoerds Haver aka Schaakend beleefe hier zijn finest online schaakmoment met een toernooioverwinning, 7 uit 8 en 2 plusremises tegen Daan en ondergetekende. Ikzelf werd 2e met 6,5 uit 8 en een 0 tegen angstgegener wegens het niet op tijd kunnen antwoorden op het verwoestende 1. d4 van Ton Haver. Daan wist de schade beperkt te houden met 5,5 uit 8 en werd 3e. 

In het 12e Santpoortse Quarantaine toernooi pakte Daan eindelijk zijn langgekoesterde Lichess toernooi overwinning! Met alleen 0-en tegen de voorzitter en (opnieuw 🙂 ) ondergetekende was hij met 55 punten heer en meester. Schaakeend had opnieuw een goed toernooi en eindigde 2e. Ruwe diamant (hoe minder tijd, hoe beter hij schaakt) Dave werd 3e. 

In de wekelijkse team battle met Noord-Hollandse teams werden we weer 2 keer 3e. Dragende kracht daar was 2 weken onze penningmeester met TPR’s van 2370 en 2440. Wanneer de ‘echte’ competitie weer van start gaat hebben wij ook hoge verwachtingen van onze penningmeester (minstens FM).

Tot woensdag weer allemaal! 

Geef een reactie