Schaakclub Santpoort

1. R. Dietvors – G. Swier 2. S. Fokkink – N. Drel 3. N. Schumacher – A. van Kuyk 4. W. Gravemaker – W. Dijkman 5. I. Ivanov – O. de Jong 6. O. Tuna – J. Burggraaf

Ronald, Rob van Zwieten, Leo, Gijsbert, Rob Buschman en Wim Eveleens van het eerste wensen we veel succes met de 10 kampen!

Er werd afgelopen dinsdag weer flink op los geschaakt er was slechts 1 remise van Ivan en Nico, ze hadden alles dicht geschoven. Jan opende met Pf3 gevolgt door h3 Rob Buschman vond pas na zijn partij de goede verdediging, helaas! Leo vond ik minstens gelijkwaardig staan tegen Nikolay, de Toren had van de 7e rij niet helemaal naar de 1e rij terug gemoeten Tf3 was beter geweest dan had Leo zijn Koning snel naar het midden van het bord kunnen spelen. Nikolay was net even handiger in het eindspel. Rob de Roode speelde hoog spel tegen Ouker een Toren tegen een stuk en 2 pionnen, Rob's wil om te winnen werd beloond in het eindspel, hier maakte Ouker een fout en Rob maakte de partij uit met een vork!. Wim Gravemaker maakte in de opening een fout tegen Gerard en gaf vrijwillig het centrum weg, Wim had het hier en daar misschien wat beter kunnen doen en wilde uiteraard heel graag winnen. Deze goede instelling kostte hem uiteindelijk zijn kop, hij werd mat gezet op de onderste rij!! Stefan lijkt op de weg terug en won voor de 2e maal op rij. Rob van Zwieten had tegen Wim Dijkman een primeur, Wim eindigde zijn partij in streepjes op zijn notatie formulier, helaas één zet te weinig! Voortaan graag de stukken laten staan en na spelen op een ander bord aub. Nieuwkomer Andre speelde door het afzeggen van Ronald tegen Ozden, Andre speelde goed en was zeker niet bang, toch wist Ozden eerst een pion en later de partij naar zich toe te trekken.   

Geef een reactie