Schaakclub Santpoort

1. R.de Roode – J.Burggraaf 2. W.L.Gravemaker – N.Drel 3. H.Swier – W.Gravemaker 4. O.Baron – G.de Bock 5. W.Dijkman – O.de Jong 6. N.Schumacher – R.Dietvors

7. I.Ivanov – R.Buschman 8. R.van Zwieten – M.Bender

V.vd Eijnde oneven

Wim Laurens had samen met Stefan de eerste 6 zetten afgesproken, Wim Laurens had hier duidelijk meer kaas van gegeten. Vader Wim was met zwart tevreden met remise tegen Nikolay, ook al omdat hij nog nooit heeft kunnen winnen van Nikolay!

Ivan en Ouker hadden de stelling dicht geschoven, volgens Ouker had elke winst poging van Ivan hem de kop gekost, remise dus.

Ozden is de man in vorm, hij had al na 12 zetten de Dame van Richard te pakken, Richard ging nog een tijd door maar moest uiteindelijk zijn hoofd buigen.

Gijsbert schoof zijn vrij pion misschien iets te snel door tegen Rob van Zwieten, maar waarschijnlijk was het evengoed wel remise geworden.

Gerard over speelde in de opening Wim Dijkman maar drukte niet door, Wim kreeg meer lucht en bood tot 2 x toe remise aan, maar dat moet je niet doen met een piep stemmetje, de 2e keer ging al beter maar toen had je nog zo weinig tijd dat ik hier ook niet op in ging, helaas ging Wim in verloren stelling door zijn vlag.

Het is de laatste ronde van dit jaar, op 8 januari 2013 spelen we ronde 15, dinsdag weten we wie er winterkampioen is geworden!

Vrijdag 21 december spelen we nog ons jaarlijks Kersttoernooi!

Tot ziens aanvang 20.00 uur. 

 

Geef een reactie