Schaakclub Santpoort

1. J.Burggraaf – W.L. Gravemaker 2. O.de Jong – M. Bender

3. O.Tuna – W.Dijkman 4. G.de Bock – R.Hoekstra 5. N.Schumacher – I.Ivanov

6. L.Kruisselbrink – V.vd Eynde 7. O.Baron – R.Buschman 8. N.Drel – R.Dietvors 

9. G.Swier – R.de Roode

Jan had Vincent na een klein half uur al op zijn rug, daarna werden er nog enkele partijen gespeeld, Jan had er zin in en vroeg nog een potje, ben zo terug zei Vincent. Jan keek enkele keren hoopvol naar de deur maar Vincent was in geen velden of wegen meer te bekennen.

Gijsbert had een primeur hij had voor het eerst van Buschman gewonnen, tevens was dit Rob zijn eerste nederlaag dit seizoen, Rob raakte helemaal in de war van een 3 dubbele aanval terwijl er feitelijk niet eens zo veel aan de hand was. Goed gedaan Gijsbert!

 Outger had moeite met het snelle tempo van 30 zetten in 1 uur en dan uitvluggeren van een kwartier, Nikolay had Outger dan ook in het eindspel te pakken.

Martin kreeg een geweldige aanval Richard over zich heen, hij leek zich te kunnen redden met eeuwig schaak, maar dacht dat er nog winst in de stelling zat, hij kwam bedrogen uit,helaas. 

Wim Gravemaker moest tegen Stefan, die afgelopen zaterdag nog zo mooi gewonnen had voor de bond tegen Kijk Uit 1, Wim ging er even goed voor zitten ruilde een Toren tegen 2 stukken en drukte Stefan van het bord.

Rob van Zwieten had een zware week achter de rug, de partij tegen Gerard ging ook niet helemaal lekker, het verloren pionnetje in het middenspel bleek uiteindelijk beslissend in het eindspel.

Probeer voor zondagavond af te schrijven ivm de indeling, de wedstrijden beginnen om 20.00 uur.

Wedstrijdleider Gerard Swier

 

 

 

 

 

 

 

Geef een reactie