Schaakclub Santpoort

1. J. Burggraaf – S. Fokkink 2. O. de Jong – R. van Zwieten 3. N. Drel – R. Hoekstra

4. G. Swier – R. de Roode 5. L. Kruisselbrink – G. de Bock 6. M.de Roode – R. Dietvors

7. W. Gravemaker – R.Buschman 8. W. Dijkman – A. van Kuyk

9. I,Ivanov – N.Schumacher

Afgelopen dinsdag werd er weer behoorlijk op los geschaakt, Ronald wist op zijn Hoekstra's van Wim Gravemaker te winnen, in het begin ging het redelijk gelijk op, Ronald stond misschien zelfs iets minder maar had Wim op het eind mooi te pakken!

Broedermoord bij de de Roodes, Rob wist een Toren van zijn broer te veroveren en bezorgde hem daarmee zijn eerste nederlaag in deze competitie.

Ivan en Dijkman speelden verrassend snel remise?

Nikolay wist eindelijk weer te winnen en lijkt zijn nederlaag tegen Gerard verwerkt te hebben. Andre wist zijn eerste halfje te scoren tegen Leo, in tijdnood werd er besloten tot remise, als er één schaapje over de dam is …………..!

Ouker wist Buschman de duimschroeven aan te draaien en ook keurig zijn partij winnend af te sluiten, we schrijven meervoudig kampioen Ouker dan ook nog niet af voor de titel! Richard had een pion voor tegen Jan die de hele partij alleen maar kon/moest verdedigen, dit werd uiteindelijk remise!

Van groep 1 speelden opdezelfde avond Wim Eveleens en Wim-Laurens Gravemaker tegen elkaar, Wim-Laurens werd er langzaam afgeschoven dat is de klasse van Wim!

 

Geef een reactie