Schaakclub Santpoort

1. O.Baron-R.van Zwieten 2. N.Drel – J. Burggraaf 3. O.Tuna – R. Hoekstra

4. W.Dijkman – R.Buschman 5. W.Gravemaker – R.Dietvors 6. S.Fokkink – O.de Jong

7.R.de Roode – G. de Bock 9. V.vd Eynde – N.Schumacher 10 G.Swier – L.Kruisselbrink (onder voorbehoud, weet niet of ik op tijd terug ben)

Doordat ik een weekend weg ben hier alvast de indeling, Rob Buschman is waarnemend wedstrijdleider!

Er waren verleden week 2 grote verrassingen Wim Dijkman stond straal gewonnen tegen Hans Kors maar was toch blij met remise!

Ronald Hoekstra had een kwaliteit achter tegen Stefan, maar had nog wel een mooie pion op b7, Stefan deed in de opening misschien iets teveel zetten met de Dame!

Ronald wist op tijd te winnen en is nog altijd ongeslagen!

Jan won iets te gemakkelijk van Rob van Zwieten, Gijsbert liet zich inpakken door Nicolay die zijn 2e overwinning op rij noteerde.

Leo had zoveel zin om te schaken dat hij zijn les lied schieten, Ivan was het slachtoffer, met een geweldige Dame zet met aftrekschaak was beslissend.

Ouker en Gerard speelden traditoneel remise, maar waarom Ouker zo uitbundig moest lachen om mijn remise aanbod? Ik weet het niet?

De lessen voor senioren van Rob en Rob was gelijk de eerste keer goed bezocht met 5 man en waarschijnlijk zijn er straks nog 2 bij, ik zelf heb alleen maar positiefe geluiden gehoord. Een compliment voor Rob leuk idee, leuk intiatief!

Geef een reactie