Schaakclub Santpoort

1. M.de Roode – J.Burggraaf 2. G.de Bock – O.Tuna 3. N.Drel – R.Hoekstra

4. G.Kemper – I.Ivanov 5. M.Bender – S.Fokkink 6. W.Dijkman – G.Swier

7. W.L.Gravemker – R.de Roode 8. C.Heeremans – O.Baron 9. P.Lanser – N.Schumacher 10. L.Kruisselbrink – R.Dietvors 11. C.Hollaar – R.Buschman

Het was de day after de nigt byfore voor Ger, Ozden en Gerard, Ger moest opnieuw zijn vlag strijken ditmaal tegen Jan. Ozden vond Nico goed spelen, maar niet goed genoeg voor Ozden.

Ozden haalde afgelopen weekend 3 uit 3 in een schaakvierkamp in Purmerend en vroeg zich vertwijfeld af waarom hij zijn gewonnen stelling in Hillegom niet kon verzilveren, het zal toch de spanning geweest zijn. Ook Gerard speelde een dag later een goede partij tegen Wim Laurens, Wim Laurens claimde remise na 3 maal dezelfde stelling!

Outger is het even kwijt en Ivan begint langzaam de weg omhoog te vinden.

Leo was blij met zijn remise tegen Cees Hollaar, eindelijk weer een halfje.

Rob van Zwieten verliest niet gauw, maar was zeker met zijn gedachte alweer bij het tennisseizoen, Ouker was hem te slim af.

Ronald was een beetje pissig op zijn buurman, maar Rob had het hem toch echt remise aangeboden. Martin haalde een stunt uit door Nikolay te verslaan, er lopen een aantal schakers op de club die nog nooit van Nilolay hebben gewonnen!

Afgelopen seizoen was de partij van het jaar Stefan – Leo 0-1

Dit jaar staan er voorlopig 3 partijen die hiervoor in aanmerking komen t.w. Martin – Nikolay 1-0 , ook de winst van Nikolay op Wim Laurens en de winst partij van Outger op Stefan was een hele mooie.

Geef een reactie