1. M.de Roode – W. Gravemaker 2. Ozden Tuna – O.Baron 3. R.de Roode – J.Burggraaf

4. S.Fokkkink – N.Drel 5. M.Bender – R. Buschman 6. W. Dijkman – I. Ivanov

7. G. Swier – G. de Bock 8. R.Dietvors – o.de Jong 9 N.Schumacher – R. Hoekstra

V.vd Eijnde oneven

In ronde 9 gebeurde er weer van alles de man in vorm "Wim Dijkman" zag op zet 5 zijn hele voorbereiding de mist in gaan en verloor van de andere man in vorm Wim Gravemaker. Gerard leverde op zich een goede prestatie om remise tegen Jan te spelen toch heeft hij in deze competitie zowel in de onderlinge als voor de bond nog niet gewonnen, ik hoop dat daar komende dinsdag verandering in gaat komen!

Rob Buschman ziet zijn titel remise koning in gevaar komen en wist nu Rob van Zwieten tot remise te dwingen. Outger doet het als nieuw komer opmerkelijk goed in de competitie, het niveau is best wel hoog, nu wist hij Leo met een driedubbele aanval op f7 tot overgave te dwingen.

Nikolay is aan een opmerkelijk comback bezig, hij heeft het voordeel dat hij de verkorte tijd gewend is, 30 zetten in 1 uur en dan 15 min. uitvluggeren, maar toch, nu lied hij Richard het nakijken, vooral in het eindspel is het een meester.

Gijsbert en Ouker wilden allebei heel graag van elkaar winnen, maar beiden wilden ook absoluut niet verliezen, Ouker bood als eerste remise aan, Gijsbert weigerde om vervolgens 2 zetten later remise aan te bieden, Ouker nam het aan 0,5-0,5.

Vincent heeft een geheel eigen stijl met schaken, Nico lied zien dat hij niet van gisteren is en mocht zijn eerste overwinning van het seizoen noteren.

Martin is lekker bezig en heeft zelfs al 2 keer voor de bond meegedaan, (ze praten er nu nog over) toch was de geslepen Ivan die dit keer de overwinning naar zich toe trok!

Voor Groep 1 werd op de zelfde avond Wim Laurens tegen Martijn gespeeld, het werd remise, leuk zo'n volle zaal, in totaal waren er weer 18 schakers aktief.

Voor de spelers van Santpoort 3 is dinsdag gelijk een goede oefening voor vrijdag!

Aanvang 20.00 uur!  

Geef een antwoord