Schaakclub Santpoort

1. O.de Jong – J.Burggraaf 2. S.Fokkink – I.Ivanov 3. G.Swier – M.de Roode

4. O.Tuna – N.Drel 5. G.de Bock – R.de Roode 6. O.Baron – W.Dijkman

7.. V.vd Eynde – M.Bender 8. N.Schumacher – C.Heerenmans

In een rechtstreeks duel won Wim Gravemaker tegen Jan en nam daarmee de koppositie van hem over, volgens mij is het de eerste keer in 2 jaar tijd dat Jan niet meer aan kop gaat!!??

Gerard ging net als in zijn andere partijen tot het uiterste om te winnen, Nikolay vocht voor remise en kreeg loon naar werken het punt werd netjes gedeeld.

Ozden die een goed Tata speelde liet zich in slaap sussen door de niet te onder schatten Rob Buschman. Rob is een saaie speler die lekker achteruit schaakt, meestal wordt het dan ook remise, maar nu ging Rob er met de overwinning vandoor.

Wim Laurens was in 13 zetten klaar met Rob de Roode een imponerende overwinning, Rob had het pas in de gaten toen Wim L zijn 13de zet speelde, koekoek!

Vincent gaat elke week ietsje beter spelen, eindelijk heeft hij zijn eerste overwinning te pakken, slachtoffer was nieuwkomer Cees die er wel weer zin in had, de aanhouder wint! proficiat! 

Ouker en Outger ging lange tijd gelijk op, de stukken van Ouker werken alleen beter samen waardoor hij uiteindelijk de overwinning op zijn naam kon schrijven.

Martin liet voor de 2de maal een remise stelling lopen tegen Richard, soms moet je toch tevreden zijn met remise. Rob van Zwieten had vrij snel een stuk van Nico te pakken en daarmee eigenlijk gelijk de partij. Leo had er zin in, slachtoffer van zijn dadendrang was Wim Dijkman die het spel van Gerard probeerde te imiteren. De lessen van Rob lijken zijn vruchten af te werpen, gezien de rating van Wim komt ook hij in aanmerking om de lessen van Rob te volgen, leuk en leerzaam! 

We wensen de 10 kampers veel succes!

A.s. Dinsdag aanvang 20.00 uur, aanwezig 19.55 uur. 

 

 

Geef een reactie