Schaakclub Santpoort

1.M. Bender – R. Dietvors 2. J. Burggraaf – R.de Roode

3. W.Gravemaker – S. Fokkink 4. N. Drel – O. Baron 5. G.de Bock – R. Buschman 

6. R.van Zwieten – G. Swier 7. A. Knops – V.vd Eynde      Wim Dijkman oneven 

Vincent mag tegen nieuwkomer Alexander Knops, we wensen beiden veel succes!

In de tiende ronde wist Martijn doormiddel van een overwinning op Wim Gravemaker de koppositie te pakken, samen met Jan die een geweldige aanval van Ozden wist af te slaan, ergens moet volgens mij Ozden gewonnen hebben gestaan! Volgens Fritz ook c4-c5 was de sleutel Ozden was teveel op de koningstelling gericht maar het was een prachtige partij, Ozden heeft beloofd hem op de site te zetten!

Stefan en Nicolay deelden gebroederlijk de punten, net als Wim Dijkman en Ivan, ik dacht dat Ivan iets beter stond, maar van Wim win je natuurlijk ook niet zomaar.

Richard dreigde met een mat in één en kon daardoor zijn pion aan de overkant brengen, helaas Ouker.

Gerard had tegen Gijsbert lang de beste papieren, maar langzaam gedurende de avond draaide het om, Dijkman dacht zelfs dat ik verloren had omdat de uitslagen nog steeds niet op de site stonden. Nee dat was het niet, er werd vrijdag nog een partij gespeeld (door de schaakles op dinsdag) Martin en Rob Buschman, Rob trok aan het langste eind en G & G deelden de punten.

Ik wil hierbij het 1e en het 2e tegen Kijk Uit 1 !! feliciteren met hun knappe overwinningen en we wensen Santpoort 3 op maandag veel succes tegen koploper Hoofddorp.

 

 

Geef een reactie