Schaakclub Santpoort

1. S.Fokkink – J.Burggraaf 2. W.L.Gravemaker – M.de Roode 3. G.de Bock – I.Ivanov

4. N.Drel – O.de Jong 5.R.Hoekstra – R.Dietvors 6.W.Gravemaker – R.van Zwieten

7. O.Tuna – G.Swier 8. R.Buschman – W.Dijkman

Les voor senioren: Leo, Martin, Nico, Outger, Vincent, Cees, Wim en Piet.

In ronde 18 waren opvallend veel remises, Wim Laurens liet zijn vader weg komen met remise anders moest hij 's avonds een andere slaapplaats zoeken.

Mede koploper Jan kon niet winnen van Ronald of was het andersom Ronald was nog warm van Tata.

Rob Buschman had zich voor genomen geen remise meer aan te bieden, maaar deed het toch weer, vroeg of hij het terug mocht nemen, nee dat mag uiteraard niet. Gerard moest hier een klein half uur over na denken en besloot het toen toch aan te nemen, ik had toch zwart.

Gijsbert kreeg persoonlijk senioren les van Rob de Roode, Gijsbert vond het leuk en leerzaam.

Rob van Zwieten die ook een goed Tata speelde wist Stefan knap op remise te houden.

Outger en Ivan kwamen ook remise overheen op het einde van de avond.

Leo die nog ziek was dat hij geen eerste was geworden bij Tata, stond een kwaliteit achter tegen Martin. Met bewondering keek ik hoe Martin in flinke tijdnood de juiste zetten wist te vinden om Leo op zijn knieën te krijgen! proficiat!

Kersverse vader Ozden speelde remise tegen Ouker, normaal kost trouwen 100 Elo kindje krijgen 100 Elo, maar niet bij Ozden die over een heel groot schakershart blijkt te beschikken, afgelopen vrijdag zat hij weer achter het bord voor de bond, die hij overgens netjes won!

Cees had zijn eerste overwinning te pakken tegen nieuwkomer Piet, een vork met het paard was beslissend. Nico wachte vergeefs op Vincent, waardoor we 2 onevens hadden op 1 avond.

We proberen om 20.00 uur te starten, omdat we de zaal tot 11.30 tot onze beschikking hebben, probeer daarom op tijd te komen, 19.50 of 19.55 is ruim op tijd, alvast mijn dank!

Geef een reactie