Schaakclub Santpoort

Zoals jullie allemaal gemerkt hebben zijn we dit jaar laat met het bekend maken van de verschillende externe teams. Nu weten veel spelers wel ongeveer in welk team ze gaan spelen (de indelingscommissie heeft rekening gehouden met de opgegeven voorkeuren) maar nog niet alles is duidelijk.

 

Zo is er nog niet bekend hoe de NHSB competitie er uit gaat zien. Er komen zeer waarschijnlijk weer twee 1e klassen en ons 1e NHSB team (met veel spelers die op zaterdag KNSB spelen) gaat daar in uitkomen maar er is nog geen indeling en de exacte speeldata zijn nog niet te vinden.

 

Daarnaast spelen we met een 2e en 3e team in de NHSB maar ook bij deze teams kennen we de indeling nog niet en weten we dus ook de klasse waarin gespeeld wordt niet. Op dit moment gaan we uit van de zelfde klasse als vorig jaar (2e kl) maar afhankelijk van de sterkte van teams heeft de competitieleider de mogelijkheid te gaan schuiven. Dat is nog niet rond dus ook voor deze teams nog geen speeldatums. Zodra er meer bekend is wordt iedereen geïnformeerd.  

Geef een reactie