Schaakclub Santpoort

Clubcompetitie

Iedere dinsdagavond wordt er om 20:00 uur clubcompetitie gehouden. Aan de clubcompetitie schaken de oudere jeugd en senioren samen. Op een avond wordt één schaakwedstrijd gespeeld met een speeltempo van 80 minuten met 10 seconden per zet (vanaf de eerste zet).

Interne clubcompetitie
Dinsdag 20:00 uur
Speeltempo: 80 minuten + 10 seconden per zet

Interne competitieleider
Leo Kruisselbrink
competitieleider@schaakclubsantpoort.nl

Ben je nog geen lid en lijkt het je leuk als senior (18+) om mee te schaken? Dat kan! Neem contact op met de interne competitieleider of via het contactformulier.

Indeling & ranking

Wordt de laatste indeling & ranking niet getoond? Herlaad de indeling door rechtermuisknop in de indeling te klikken en kies dan voor ‘Frame opnieuw laden’ of ‘Refresh Frame’, afhankelijk van de browser en taal die je gebruikt. Lukt het niet of ben je op een mobiel? Open dan een incognito browser. Dat forceert de indeling opnieuw te laden. Klik hier voor een instructie.