Schaakclub Santpoort

Een aantal schakers heeft flink doorgeschaakt en een ander deel heeft even in een schaakzomerslaap gezeten. Maar gelukkig kunnen we straks allemaal weer flink aan de bak!

Komende dinsdag 5 september start, onder leiding van competitieleider Leo, onze eigen interne competitie weer. Regelmatig waren er 9 partijen of meer per avond. En die aantallen hopen we dit jaar natuurlijk minstens te evenaren. Dus komt allen!

Dinsdag 3 oktober is de algemene ledenvergadering van de schaakclub. Hier zal nog een aparte uitnodiging voor volgen maar je kan het beter alvast maar vroeg melden.

Onze vrienden van Chess Society hebben ons nog geattendeerd op 2 leuke toernooien voor de maand september om alvast weer een beetje in te schaken voor het nieuwe seizoen. Zaterdag 2 september organiseert Chess Society het 26e strandschaaktoernooi aan het strand in Zandvoort (https://www.nhsb.nl/kalender/1593). Zaterdag 10 september organiseert de s.v. Raadsheer het Raadsheer Open Rapidtoernooi in Amsterdam (https://www.svderaadsheer.nl/index.php/toernooien/raadsheer-open-rapid-toernooi/informatie).

Geef een reactie