Schaakclub Santpoort

Beste allen,

Het nieuwe schaakseizoen staat op het punt te beginnen en om deze reden dit nieuwsbericht ter info. Ik ben zelf komende week ivm werk niet in de omgeving Velserbroek en ga het niet redden om les te geven. Om deze reden zal de eerste schaakles van dit seizoen plaatsvinden op 8 september van 18.30 – 19.30 voor de stappen 2 t/m 5. Voor de kinderen die vorig jaar les hebben gekregen van Merel in stap 1, zal de schaakles plaatsvinden van 16.45 tot 17.45. Beide lessen zijn in het Polderhuis.

Omdat vorig seizoen erg rommelig is geƫindigd, zal ik de eerste 2 schaaklessen proberen de schakers weer goed in de materie te krijgen. Tijdens de derde schaakles, dat is op 22 september, zal ik een examen afnemen. Doorgaan naar de volgende stap zal op basis van dit examen zijn. Uiteraard zal ik als ik denk dat uw kind toe is aan de volgende stap, dit niet tegenhouden.

Als laatste hebben wij een nieuwe schaaktrainer die de stap 2 en een gedeelte van stap drie voor zijn rekening zal nemen. Namelijk Louis. Ik zal zelf met de hogere stappen aan de slag gaan en Louis ondersteunen waar nodig.

Als u verder nog vragen heeft, hoor ik dat uiteraard graag!
Tot dinsdag de 8ste!

Mvg Menno Schaefer (0618461870)

Geef een reactie