Schaakclub Santpoort

31 januari werd dit toernooi, wat geldt als plaatsingstoernooi voor de NHSB kampioenschappen voor de C- en D categorie gespeeld.

 

In de C-categorie speelden van onze club Bas, Daan, Daan, Dave en Roelof. In een veld van 11 deelnemers werd gestreden om 6 plekken, waarbij 1 Daan al geplaatst was vanwege zijn resultaat op het vorige NHSB kampioenschap.

Het bleek dat Santpoort de top van de ranglijst domineerde. De 1e vier plaatsen waren voor Daan, Dave, Bas en Roelof. Daan had pech, want door zijn verlies in de laatste ronde tegen Daan wist hij zich helaas niet te plaatsen.

 

In de D- categorie waren de deelnemers van SC Santpoort: Cheryl, Erin, Jelle, Jonathan, Justin, Maurits, Sjoerd. In deze categorie konden 8 van de 23 deelnemers zich plaatsen.

Ook hier deed Santpoort van zich spreken. Sjoerd kaapte de eerste plek weg, voor Maurits die Cheryl 1 weerstandspuntje voorbleef. Justin wist de 8e en laatste plaatsingsplek te veroveren, op weerstandspunten net voor Erin en Jelle, die de laatste partij van Jonathan won. 

Geef een reactie