Schaakclub Santpoort

Schaakclub Santpoort bestaat 70 jaar in september 2007. Het bestuur wil dat graag vieren door activiteiten te organiseren die met schaken te maken hebben en die onze vereniging onder de aandacht brengen bij iedereen die (nog) niet bij een vereniging schaakt.

Op dit moment zijn we bezig om sponsors te zoeken om het mogelijk te maken dat Jan Timman op 1 september bij ons op bezoek komt om een simultaan te geven in het winkelcentrum van Velserbroek. Wij denken dat het voor jong en oud leuk is om het tegen Jan Timman in een simultaan op te nemen en we denken dat deze activiteit een goede reclame is voor schaakclub Santpoort en voor het schaken in het algemeen. Jan Timman is bereid te komen maar wij willen voor 1 mei weten of we voldoende geld kunnen binnenhalen via grote of kleine sponsors.

Er lopen nog een aantal aanvragen maar het vinden van grote sponsors is niet eenvoudig. Het is echter zo dat we er ook komen via veel kleinere sponsors. Het bestuur hoopt daarom dat ook de leden een bijdrage willen leveren om deze activiteit financieel mogelijk te maken.

Wij roepen leden die een bedrag willen geven op om contact op te nemen met Xander Schouwerwou. Bel of mail Xander even en doe hem de toezegging dat je voor een bedragje wilt meehelpen om Jan Timman naar Velserbroek te halen. Als het niet lukt vervalt de toezegging. Als het wel lukt dan kunnen wij er gezamenlijk trots op zijn dat we het voor elkaar hebben gekregen.

Tussenstand: €330,-

Geef een reactie