Schaakclub Santpoort

1. W.Gravemaker – H.Swier 2. R.de Roode – J.Burggraaf 3. G.de Bock – W.Dijkman 4. O.Tuna – R.Dietvors 5. N.Drel – S.Fokkink 6. G.Swier – R.Hoekstra 7. C.Heeremans – O.de Jong 8. M.de Roode – W.L. Gravemaker 9. D.de Waal – N.Schumacher 10. L.Kruisselbrink – I.Ivanov

11. M.Bender – C.Hollaar 12. G.Kemper – R.Buschman

Door de vele partijen en mijn zware schaakpartij tegen Wim heb ik niet alle partijen kunnen volgen, maar al snel zag ik Leo en Piet in de kantine zitten en volgens mij had Leo gewonnen!

Op het einde van het seizoen maakt Henk zijn entre tegen regerend kampioen Jan, hij haalde keurig remise, goed voor zijn elo. Nikolay kwam niet verder dan remise tegen Ivan.

Gijsbert was gebrand op revanche tegen Ozden, maar de angst om te verliezen was groter dan het willen winnen, remise dus. Ouker had het remise aanbod van Richard afgeslagen, een zet later was Ouker al van gedachten veranderd en bood zelf remise aan, ook hier dus remise.

Ronald kwam wat later binnen en had besloten om aanvallend tegen Wim Laurens ten onder te gaan, zo geschiedde 0-1. Wim Dijkman had al snel een paard van Nico te pakken, maar Nico verdedigde zich taai en Wim was tot laat in de avond bezig om het visje op het droge te krijgen.

Martin gaf goed tegen spel tegen Rob de Roode, maar Rob is nog een maatje te groot.

Nieuwkomer Dirk is lekker bezig, nu was Cees Hollaar het slachtoffer van zijn scoringsdrift!

Andere Cees kreeg schaakles van Ger, toen de Toren eraf was, was het snel gebeurd.

Rob Buschman zit nog stiekem te hopen om ook dit jaar weer remise Koning te worden, tegen Stefan had hij het toch weer voor elkaar, remise.

Wim Gravemaker had besloten de loopgraven tactiek toe te passen tegen Gerard, helaas door een stomme fout aan mijn kant was het ineens afgelopen, gefeliciteerd Wim.

De laatste ronde is nog steeds spannend, wie word er kampioen Jan of Wim?

En wie word er derde? Bij winst van Gijsbert is hij door niemand meer te achterhalen, het zou een mooie bekroning zijn voor zijn goede spel, zie zijn enorme stijging van zijn elo! 

Vanaf volgende week gaan we zomerschaken 25 min. p.p.p.p. 3 potjes op een avond tot dinsdag 2 juli.

 

Geef een reactie