Schaakclub Santpoort

Ook dit jaar zal er vanuit de club weer een aantal toernooien begeleid worden. Dit betekent dat vervoer en begeleiding ter plaatse door de club gecoördineerd wordt.
Het gaat hierbij met name om het Grand-Prix circuit en (plaatsings)toernooien voor team / individuele kampioenshappen van de NHSB en Nederlandse kampioenschappen.

In 2005 gaat het voorlopig in ieder geval om de volgende toernooien, waarvan de datum al vastligt:

  • 25 september 2005 GP Santpoort, (ons eigen toernooi)
  • 8 oktober 2005 Open NK Rapid voor jeugdspelers in Eindhoven
  • 15 oktober 2005 GP Hoorn, (het Bischoff-toernooi)
  • 12 november 2005 GP Zaanstad
  • 18 december 2005 GP Heemskerk
  • Wij zullen jullie voor al deze toernooien benaderen zodat je je bij ons kunt inschrijven. (uiteraard wel even overleggen met je ouders!)

Verder wil de club jullie aandacht vragen voor het Kennemer Open. Dit is een erg leuk en leerzaam toernooi dat verspreid over 9 zaterdagen in de loop van het seizoen in Overveen plaatsvindt. Speciaal voor de gevorderde jeugdspeler achten wij dit toernooi zeer geschikt, er wordt per keer één lange partij gespeeld! Er gaan ook diverse seniorspelers van de club deelnemen.

Meer informatie bij leden van de jeugdcommissie of de toernooisite: Kennemer Open. Deelname aan het Kennemer Open dient wel individueel geregeld te worden. (Let op, deelname kost wel 10 € )

Uiteraard zijn op de link ‘Toernooien’ op de clubsite nog veel meer jeugdtoernooien aangegeven. Vele daarvan zijn open voor individuele inschrijving. Misschien de moeite waard om eens goed te kijken of er nog iets voor je bijzit!

Geef een reactie