Beste Santpoort leden,

Het kersverse bestuur heeft de ambitie uitgesproken om de dinsdagavond te bombarderen als de gezamenlijke interne competitie. Waarbij alle leden van alle teams welkom zijn om een gezellige avond samen te schaken.

Van Peter heb ik begrepen dat afgelopen zaterdag alle Santpoort 1 leden gepolst zijn en de meeste spelers hebben laten weten vast te willen spelen. Bij het nieuwe Santpoort 2 speelden veel spelers al mee en degenen die dat minder deden, gaven ook aan graag op dinsdag te spelen. Dat is goed nieuws! 😊

Wat betekent dat voor de bestaande dinsdag competitie?

Dat er meer spelers zijn en dus gezelliger! De spelers van Santpoort 1 en 2 worden aan de bestaande competitie toegevoegd. We spelen dus één competitie wat inhoudt dat iedereen tegen elkaar kan spelen. Om het voor iedere speler interessant te houden, zal er bij de indeling goed gekeken worden wie er tegen elkaar spelen. Dat betekent dat spelers met grote onderlinge ratingverschillen elkaar minder snel zullen treffen.

Wanneer worden de Santpoort 1 en 2 spelers aan de dinsdagavond competitie toegevoegd en ingedeeld?

Vanaf dinsdag 26 september worden de Santpoort 1 en 2 spelers toegevoegd aan de competitie en ingedeeld. Dat betekent dat we er vanuit gaan dat je meespeelt. Mocht je toch eens niet kunnen, kun je je uiterlijk zondag voor 18:00 uur afmelden bij de interne competitieleider Özden Tuna. Zijn contactgegevens zijn: [email protected] en 06 3516 8786.

Als je eerder zin en tijd hebt om aanstaande dinsdag 19 september te schaken, geef Özden dan een seintje dat je erbij bent.

Graag zien we jullie allen op dinsdagavond!

Namens het bestuur,

Rob de Roode