Schaakclub Santpoort

In het voorjaar hebben de teams van Santpoort in de b, c en d-junioren categorie zich via de Noordhollandse kampioenschappen geplaatst voor het Nederlands Kampioenschap.

Aanstaande vrijdag wordt in het Polderhuis de eerste wedstrijd gespeeld tussen de b-junioren van Santpoort (Navarone, Jeronimo, Nathalie en Kevin) en Chesscool uit Haarlem. Onze b-junioren spelen in de A/B categorie en vormen het jongste team in hun klasse maar ondanks dat hebben wij er alle vertrouwen in dat ze goede resultaten gaan boeken. Als u ze, in stilte, wilt aanmoedigen dan kunt u vrijdag, van af 19.00 uur, langskomen in het Polderhuis.

Het c-juniorenteam (Ilias, Miguoël, Wim Laurens en Menno) en het d-juniorenteam (Daan, Bas, Bastiaan en Robin Anne) vertrekken zaterdagochtend om half negen naar Baarn voor de eerste dag van hun kampioenschap.

Santpoort behoort bij de c-junioren, ondanks het feit dat het team bestaat uit allemaal 1e jaars c-junioren, tot de favorieten voor een podiumplaats. Het team is als vijfde, van de vierentwintig teams, geplaatst en speelt de eerste ronde tegen het als zeventiende geplaatste De Pion. De Santpoortse d-junioren zijn als veertiende geplaatst en nemen het de eerste ronde op tegen het sterke VAS, dat als vijfde is geplaatst.

We wensen alle spelers veel succes tijdens hun wedstrijden.

Geef een reactie