Schaakclub Santpoort

Over Schaakclub Santpoort

Schaakclub Santpoort is opgericht in 1937 te Santpoort. De eerste speellocatie was de Dorpskerk in Santpoort maar in 1996 werd besloten te verhuizen naar het Polderhuis in Velserbroek.

In Velserbroek is Schaakclub Santpoort uitgegroeid tot een bruisende vereniging met op dinsdagavond diverse jeugdtrainingen gevolgd door een goed bezochte interne competitie met gezellige nazit.

In de externe competitie is Santpoort actief met meerdere teams in de KNSB (landelijke) competitie en NHSB (provinciale) competitie. Santpoort heeft 2 teams die meespelen in de landelijke competitie.

Polderhuis Velserbroek

Daarnaast worden er regelmatig leuke evenementen georganiseerd zoals teamtoernooien, hands & brains, scharten (een combinatie van darten en schaken), een bierproeverij, een weekendje weg en het Santpoortse Kroeglopertoernooi tijdens de Santpoortse feestweek.

Als je zin hebt om ook een keertje mee te schaken dan ben je van harte welkom op dinsdagavond in het Polderhuis. De interne competitie start om 20.00 uur. Voor eventuele vragen kan je terecht bij één van onze bestuursleden.

Ben je geïnteresseerd? Dan kan je lid worden door het inschrijfformulier in te vullen.