Schaakclub Santpoort

Op 7 november speelde Hans Kors en Ronald Hoekstra vooruit tegen Saende 4. Hoorde van de tegenstander dat Hans wat gelukkig gewonnen had. Ronald echter kwam op 7 november binnen met de mededeling dat hij had verloren met 2 stukken meer dan zijn tegenstander, hetgeen echter niet genoeg was voor een overwinning of gelijk spel. Dus de tussenstand was 1-1.

Afgelopen vrijdag speelde de rest van het  team. Op bord 3 speelde Ouker en haalde een verdienstelijke remise. Op bord 4 speelde Gerard Swier en ook hij haalde remise. Bastiaan Eisses nam de plaats in van Iwan Ivanov "de verschrikkelijke". Helaas was hij de eerste die zijn partij verloor. Ondanks dit verlies bedankt voor het invallen.

Op bord 6 zat "de muur "te weten Bert Stangenberger en ook hij haalde een verdienstelijke remise. Nu was het de beurt aan bord 7 Wim Dijkman en bord 8 Rob Buschman om minimaal 1,5 punt te halen, want dan zou het 4-4 worden. Helaas lukte dat niet.

Eerst haalde Wim "krullebol"remise, waarne Rob de vlag moest laten vallen, zodat wij slechts maar 3 van de 8 punten haalden. Volgende keer beter jongens en dan hopen wij met zijn allen dat Iwan de verschrikkelijke er bij is.

Geef een reactie