Een eervolle nederlaag en er had meer ingezeten. Santpoort 2 heeft het succesvolle seizoen waarin handhaving in de promotieklasse centraal stond, goed afgesloten. Tegen kampioen Het Witte Paard verloren we met 5-3 na nederlagen van Dave, Mick en Wim, een mooie overwinning van invaller Douwe en prima remises van Ozden, Sjoerd, Jelle en Iwan.

Dat handhaving dit jaar moeilijk zou worden was voor het seizoen al duidelijk. Ons team bracht tussen de 100 en 300 ratingpunten minder achter de borden dan de concurrentie maar onze vechtlust heeft ons boven onszelf doen uitstijgen en vooral de prestaties van Dave, Sjoerd, Jelle en Mick waren meer dan uitstekend. Mick en Jelle scoorden TPR's van +300 punten en Dave en Sjoerd werden de topscoorders van ons team met 6,5 uit 9 voor Dave (TPR 2158) en 4,5 uit 7 voor Sjoerd (TPR 1941).

Hoogtepunten waren dit jaar de overwinningen tegen het sterke Heerhugowaard met 4,5 – 3,5 en de ijzersterke wedstrijd tegen Kijk Uit twee weken geleden die een overwinning van 6-2 opleverde. Alles bij elkaar dus een seizoen om met voldoening op terug te kijken.