De laatste competitie wedstrijd ging om de keizers baard, door de nederlaag van Bloemendaal 1 konden we niet meer degraderen en dat was maar goed ook.

Ton Haver had me er nog wel op gewezen dat ook de slecht presterende 2e klasser nog kon degraderen, maar er was nog één team dat het nog slechter dan ons had gedaan die had 3 punten.

Wij hadden toch maar mooi  4 punten bij elkaar geschaakt!

We speelden met 2 invallers tegen HWP 4 en Hans Kors deed mee voor de Beker! Ouker de Jong heeft in tegenstelling tot afgelopen seizoen het even niet, Ronald Hoekstra stond goed maar heeft ergens een zet gemist.  Rob Buschman kreeg een dodelijke penning. Invaller Ger Kemper leek goed uit de opening te komen, maar raakte ergens het spoor bijster.

Andere invaller Gijsbert de Bock speelde tegen zijn maat Paul Tuyp die geen genade kende. Henk Swier bood zonder overleg remise aan, achteraf bleek dat het enige halfje van de avond!

Gerard Swier zijn aanval werd met één zet ongedaan gemaakt en kon gelijk opgeven. Ozden Tuna was als laatste aan de gang,  in hevige tijdnood deed Ozden een onreglementaire zet, wat een tijdstraf van 2 min. opleverde, met kansen over en weer verloor hij toch nog.

Ik wil hierbij de 2 invallers bedanken en jammer dat Hans niet voor de bekerwinst kon zorgen.

Volgend seizoen zal alles anders zijn…………..

   

Geef een antwoord