Schaakclub Santpoort

Dinsdag 2 april speelde Santpoort V (met de V van viertallen) tegen directe concurrent Westeinder V. Santpoort V stond met de volle 8 matchpunten bovenaan, Westeinder V volgde op 6 matchpunten. Kortom, een gelijkspel was genoeg voor het kampioenschap.

Gligor kon er helaas niet bij zijn maar met Remo was er een goede vervanger. De andere 3 basisspelers (Steven, Matthias en Arnold) waren wel van de partij.

De wedstrijd werd overtuigend gewonnen. Punten waren er voor Matthias en Steven en remises voor Remo en Arnold. Daarmee werd Santpoort overtuigend kampioen met de volle 10 matchpunten en 15 (van de mogelijke 20) bordpunten.

V.l.n.r. Arnold (4,5 uit 5), Steven (3 uit 4), Remo (2 uit 3) en Matthias (2,5 uit 5). Op de foto ontbreekt Gligor (4 uit 4)