Schaakclub Santpoort

Schaakclub Santpoort organiseert in samenwerking met HWP Haarlem het komende seizoen schaaktraining voor senioren op acht vrijdagavonden in het Polderhuis. Deze trainingen zijn bedoeld voor schakers met een rating tot ongeveer 1600 en worden gegeven door schaaktrainer IM Jop Delemarre. Door de lessen zul je niet alleen meer inzicht krijgen met betrekking tot de behandelde onderwerpen maar ook zal duidelijk worden wat je zelf kunt doen om je schaakniveau te verhogen.

De lessen worden gegeven op vrijdag 8 september, 29 september, 24 oktober, 15 december, 9 februari, 23 maart, 25 mei en 15 juni van 20.30 uur tot 22.00 uur in het Polderhuis. Na de les is de zaal nog tot 23.00 uur beschikbaar om een potje te spelen zodat het geleerde meteen in de praktijk kan worden gebracht. De eigen bijdrage die de deelnemers moeten betalen bedraagt € 20,-

Er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar dus wacht niet te lang met opgeven. Bij overinschrijving wordt voorrang gegeven aan spelers met een rating lager dan 1600.

Je kunt je opgeven bij Wim Gravemaker via wimgravemaker@zonnet.nl

Geef een reactie