Schaakclub Santpoort

Na een jaar met het 1e team in de promotieklasse te hebben gespeeld is binnen de club gediscussieerd over de toekomst. Schaakclub Santpoort heeft een sterke jeugdafdeling met teams die in de landelijke top spelen. Om onze topjeugdspelers en sterke senioren ook in de toekomst voldoende uitdaging te kunnen bieden is besloten de ambities van de club te verwoorden in een beleidsplan. Een direct gevolg van het beleidsplan is dat Schaakclub Santpoort voor het komende seizoen grote plannen heeft!

Allereerst wordt het 1e team versterkt door de komst van Internationaal Meester Piet Peelen. Piet Peelen zal als speler/trainer Santpoort helpen in het verwezenlijken van de ambitie.

Het doel is duidelijk; kampioen worden in de NHSB promotieklasse om vervolgens in de KNSB-competitie te gaan spelen. Doordat we al over een aantal uitstekende schakers beschikken is de kans op succes groot.

De basis bij schaakclub Santpoort is uitstekend. Alle jeugdspelers krijgen les van gediplomeerde trainers en daarnaast is er een toptrainer beschikbaar in de persoon van IM Jop Delemarre. De volgende logische stap is dan het laten doorstromen van sterke jeugdspelers naar Santpoort 1.

Willen we als club verder en willen we zorgen dat onze sterke eigen jeugdspelers niet hoeven te vertrekken naar andere clubs is dit de manier om ons verder te blijven ontwikkelen.

Uiteraard kost deze ambitie geld, we zijn daarom op zoek naar sponsoren!

Weet u iemand of heeft u zelf een bedrijf en voelt u zich betrokken bij de club meld u dan aan!

Uiteraard krijgt de sponsor afhankelijk van het bedrag hier iets voor terug, dat kan een advertentie in het clubblad zijn en/of een link op onze site naar uw bedrijf.

Competitiewedstrijden kunnen eventueel in kleding van de sponsor worden gespeeld en er zijn mogelijkheden om de naam van de sponsor te linken aan de toernooien die onze club organiseert.

Daarnaast is het vergroten van naamsbekendheid mogelijk via artikelen in de lokale bladen waar in verslag gedaan wordt van de schaakprestaties.

U begrijpt, er zijn diverse mogelijkheden.

Mocht u zich aangesproken voelen of weet u een bedrijf dat interesse heeft geef het dan even door aan Gerard Swier bereikbaar via 06-25206073

Geef een reactie