Schaakclub Santpoort

Afgelopen dinsdag was het weer tijd voor de jaarlijkse slotavond. En maar liefst 27 schakers waren er present in het Polderhuis voor een avond snelschaken in teams.

  • Team Harmen: Harmen, Mick, Ouker, Justin & Rolf
  • Team Daan: Daan, Sjoerd, Gerard, Wim D & Martin B
  • Team Peter: Peter, Iwan, Menno, Ton & Mellle
  • Team Martijn: Martijn, Wim G, Barry & Leo
  • Team Hans: Hans, Douwe,Özden & Rob B
  • Team Rob: Rob de R, Stefan, Huong & Ronald
Team Peter won de 1e wedstrijd tegen tegen Rob (en dat was gelijk de laatste wedstrijd die ze wonnen) en ging daarmee aan de leiding voor team Hans dat ook won. Grote verrassingen van ronde 1 waren natuurlijk dat Harmen nog 1 punt tegen Martijn wist te pakken en dat Peter 1 punt tegen zoon Rob wist te pakken. Het treffen tussen beide Buschmannen eindigde in 1-1.
Team Martijn, team Harmen en team Hans bleven maar punten waardoor voor de laatste ronde alle 3 de teams op 5 matchpunten stonden. Het verdere programma was team Harmen-team Hans en team Martijn-team Rob.
 
Team Martijn dolf het onderspit mede door een keurige 2-0 overwinning van Huong op Barry. Team Harmen won 5-3 tegen team Hans en werd daardoor met 7 matchpunten de terechte kampioen.
 
Een 2e plaats was er voor team Daan met 6 matchpunten. De bronzen plak was voor team Martijn met 5 matchpunten. 2 bordpunten daarachter werd team Hans 4e en slechts 1 bordpunt daarachter werd team Rob 5e. De rode lantaarn was er voor team Peter met 2 matchpunten. 

Dankzij Ronald was er behalve voor de kampioenen ook een prijs voor de topscoorder per bord. Op bord 1 werd dit Harmen met 9 uit 10, op bord 2 Douwe met 8 uit 10, op bord 3 Huong met 8 uit 10 en op bord 4 Martin B met 7,5 uit 10 (kortom, het ideale team voor iedere snelschaakmatch).

Het was zeker weer een gezellige avond met veel hoogstaand schaak!

En de evenementencommissie is natuurlijk volgend seizoen weer van de partij met een aantal leuke evenementen! 
 

Kampioenen!

Topscoorders!

 

Geef een reactie