Schaakclub Santpoort

VOORAANKONDIGING

Met gepaste trots kondigen de organisatoren het op één na grootste schaakspectakel binnen het gebied van onze regionale bond aan . We moeten alleen het grootste en sterkste toernooi ter wereld Corus voor laten gaan.

Met steun van het Nova College, de Hogeschool INHOLLAND, het Kennemer Sportcenter, de gemeente Haarlem, Het Haarlems Dagblad en de KNSB organiseren de Stichting Samenwerkende Haarlemse Schaakverenigingen (SHS) en de Stichting Schaken in Noord-Holland (NHSB) het snelschaak-kampioenschap voor teams van de NHSB.

De bedoeling is dat elke vereniging een viertal stuurt met reserves. Deze ca 60 teams worden ondergebracht in een A en B groep. Voor verenigingen met een team in de KNSBcompetitie is er speciaal voor deze spelers een kroongroep. Verwacht worden op die manier tenminste 300 deelnemers en daarbij nog de nodige begeleiders.

Verder zal op deze dag simultaan gespeeld kunnen worden tegen GM Friso Nijboer en zullen spelers het in groepsverband kunnen opnemen tegen twee grootmeesters via een internetverbinding.

Reserveer nu al 11 december 2004 in uw agenda en in die van uw beste snelschakers (10 minuten p.p.p.p)

Lokatie: Kennemer Sportcenter 
Contact: Gerard van der Graaf 
         0229-561598 
         SchakeninNH@quicknet.nl 

Geef een reactie