Eerst werd de afgebroken partij van Ivan en Wim Dijkman uitgespeeld, Wim deed 1 zet en Ivan gaf gelijk op 0-1. Elmar gaf een pion weg tegen Martin en zag het toen gelijk niet meer zitten, we zijn geen grootmeester Elmar altijd doorgaan, opgeven kan altijd nog! Gijsbert had zijn handen vol aan Nico Schumacher, Gijsbert zag in gedachten een verschrikkelijke aanval over zich heen komen, maar Nico deed het rustig aan, ze waren allebei blij met remise. Gerard had iets gelezen over klein plan, maar de oude meester Ouker vertelde dat dat in deze stelling niet goed was, bedankt voor de gratis les Ouker. Wim Gravemaker had eigenlijk geen kind aan Rob Buschman, Rob kwam niet verder als wat spartelen of droog zwemmen of hoe je het ook noemen wilt. Jan Geus kwam goed weg tegen Rolf, Jan zei dat hij slecht had gespeeld, maar misschien speelde Rolf wel goed, remise! Cees Heeremans liet Rob van Zwieten zweten, normalieter als de avond vordert zakt bij Cees de moed een beetje in zijn schoenen en wil hij naar huis. Ditmaal blijf hij fier overeind en Rob moest genoegen nemen met remise anders ging hij Mat! Ivan kon andermaal niet winnen (dat bewaard hij voor de externe!), ditmaal bleef het bij enkele prik acties tegen de stelling van Cees Hollaar ook hier werd de vrede getekend. Mick en Leo waren als laatste bezig, Mick kon maar geen gaatje vinden in de verdediging van Leo, maar toen iedereen naar huis was heeft Mick toch het gaatje gevonden en zo kon hij weer een puntje aan zijn totaal toevoegen. Helaas had Ozden geen partij door de late afzegging van Nico. Volgende week is er geen competitie, maar les van Peter de Roode!

Vanaf 24 februari neemt wedstrijdleider Ouker de honneurs weer waar, Ouker we zijn blij dat je weer zo snel terug bent en het lijkt wel of je beter bent gaan schaken met je nieuwe knie!