Schaakclub Santpoort

Afgelopen vrijdag werd de 2e ronde van de groep 1 competitie gespeeld. Gezien het verloop van de partijen gedurende de avond waren er twee grote verrassingen. Rob de Roode won van Wim Eveleens na toch flink minder gestaan te hebben. Wim miste ergens iets, maar dat kan je natuurlijk beter intern dan extern overkomen. Daarnaast won Bas Haver een halfje tegen Peter de Roode na een stuk achter te hebben gestaan. Een vervelende pion van Bas bleek verrassend een half punt waard.

 

Tenslotte was er tijdens de avond ook nog een kleine verassing. Xander kwam met een offer tegen Ilias dat niet mocht worden aangenomen. Het zag er voor Xander daarna kansrijk uit maar helaas voor hem scoorde hij toch een nul. We zijn benieuwd naar de analyse. Hier nog alle uitslagen op een rij:

 

Xander Schouwerwou – Ilias van der Lende 0-1; Peter de Roode – Bas Haver 0,5-0,5; Wim Laurens Gravemaker – Martijn de Roode 0,5-0,5; Dave Looijer – Patrick van Lommel 0-1; Rob de Roode – Wim Eveleens 1-0; Daan Haver – Cheryl Looijer 1-0; Sjoerd Haver – Nathalie van der Lende 0-1; Hans Kors – Wim Gravemaker 0,5-0,5.

Geef een reactie