Schaakclub Santpoort

Rabobank Velsen en Omstreken organiseert op zondag 23 september 2012 de Rabobank Sponsorfietstocht. Wij kunnen tijdens deze sponsorfietstocht geld bij elkaar fietsen voor onze clubkas. De tocht is ongeveer 30 kilometer lang en voert langs allerlei mooie plekken in Santpoort-Noord, Santpoort Zuid, Velserbroek, Velsen-Noord, IJmuiden, Spaarndam en Driehuis. Heb je zin in een sportieve, gezellige dag en draag je onze vereniging een warm hart toe, fiets dan mee!

 

Deelnemen

Wij kunnen met 20 personen deelnemen aan de fietstocht. Kinderen jonger dan 14 jaar mogen uitsluitend deelnemen (zelfstandig fietsen) onder begeleiding van een volwassene. Voor elke fietser, tot een maximum van 20 die de tocht voltooit, maakt de bank € 15,- over naar onze clubkas. De maximum sponsorbijdrage kan dus oplopen tot € 300,- !

 

Inschrijven

Wij gaan voor de maximale sponsorbijdrage en zijn daarom op zoek naar minimaal 20 sportieve leden. Familie of vrienden mogen ook meefietsen. Inschrijven kan tot en met zaterdag 22 september bij Wim Gravemaker via wimgravemaker@zonnet.nl.

Meer informatie over de sponsorfietstocht vind je op de website van Rabobank Velsen en Omstreken, www.rabobank.nl/velsen.

Geef een reactie