Schaakclub Santpoort

De reis ging goed. Allen waren op tijd voor de inschrijving. Met een ietwat rommelige start kon om 11.15 uur begonnen worden. Er was nog met spoed een tafelleider nodig voor tafel 7.
Eldon is ingedeeld aan tafel 3, Casper  aan tafel 5 Colin aan 6 en Pepijn zit aan tafel 7.
Er werd gelijk op het scherpst van de snede gestreden. Pepijn heeft de eerste ronde gewonnen. Helaas was hij de enigste van de vier. Maar de partijen waren spannend en interessant.
 
De tweede ronde werd succesvol afgesloten, alle schaker van SC Santpoort hadden een punt. Een kleine vermelding, Colin had een vrije ronde.
 
De derde ronde werden weer veel punten gehaald. Helaas ging Pepijn nu voor de eerste keer vandaag ten onder. De rest heeft winnend afgesloten.
 

De vierde ronde moest alleen Colin het onderspit delven.  De resultaten zijn tot dusver erg goed. 
 
De vijfde ronde toonde Pepijn zich oppermachtig. Binnen enkele minuten had hij zijn tegenstandster schaakmat gezet. Colin kwam wat later met slecht nieuws terug. Casper had zijn partij weer winnend afgesloten. Eldon moest er lang voor werken, maar hij wist er een remise uit te slepen.
 
In ronde zes kon Pepijn zijn successen niet handhaven en verloor helaas de laatste wedstrijd.  Casper moest de overwinning ook prijsgeven. Colin en Eldon sloten de laatste partij winnend af.
De eindstand:
Pepijn  derde
Eldon derde
Casper gedeelde derde, maar op resultaten vierde
Colin vierde
 
  

Geef een reactie