Schaakclub Santpoort

Vrijdag 14 en zaterdag 15 april heb ik een NK E pupillen toernooi gespeeld.

het was heel leuk en gezellig. Ik speelde tegen sterke tegenstanders en scoorde 4 punten (mijn vader vond het heel knap). Zelf was ik over de laatste partij niet tevreden, hij bood remise aan en ik zag niet dat ik een stuk voor stond maar daar heb ik weer iets van geleerd, kijk eerst naar de stelling voordat je remise aanbied of word aangeboden. Maar voor de rest vond ik dat ik goed had gespeeld. kijk voor de partijen op de volgende site: www.nbsb.nl/NKe2006.php.

Het waren partijen van 0 uur en 35 min.p.p.p.p.ik speelde 9 partijen.
Tegen de internationaal meester Piet Peelen (rat. 2347) hebben ik, Bas (mijn broer) en Tjark Vos remise gespeeld met een simultaan en kregen daardoor een prijs op zonne-energie, ik kreeg een propellor die je op knex, lego en nog veel meer dingen kan doen en Tjark en Bas kregen allebei een aircopet.

groetjes Daan

Geef een reactie