Schaakclub Santpoort

Ik dacht dat…ik het programma af had, tot ik na 19.00 uur nog 3 ziekmeldingen kreeg. Ik dacht dat Gijsbert de Bock en Wim Dijkman remise hadden gespeeld, maar Wim had gewonnen. Graag de uitslag invullen volgende keer. Ik dacht dat Ronald Hoekstra gewonnen stond, maar het werd remise. Ik dacht dat het over een verslagje ging. Dick Kruijff speelde een echte leeuwverdediging tegen Outger Baron. Naar de leeuw brulde niet. Een punt voor Outger. Jan Burggraaf had heel snel een mooi pionnetje op de zesde rij. Ronald Hoekstra wist met moeite het pionnetje te veroveren en stond in het eindspel dat pionnetje voor . Ik dacht dat Ronald gewonnen stond maar Jan dacht daar anders over, toch remise. Rogier de Maijer dacht een geweldige aanval te hebben tegen Leo Kruisselbrink, maar Leo verdedigde koelbloedig. Leo won een stuk en de parij. Mick Mulder had wat ruimtevoordeel,maar geen echt voordeel. Met niets doen zou het remise worden. Barry verloor zijn geduld, forceerde en verloor. Rob Buschman deed het erg lang goed tegen Wim Gravemaker. Evenjes niet opletten en Wim won. Nico Schumacher is echt van plan een keer te winnen. Tegen Cees Hollaar lukte het weer net niet, remise. Rob van Zwieten kwam niet lekker uit de opening tegen Ouker de Jong. Het was vechten om geen pionnetje te verliezen. Dat pionnetje verloor Rob toch en daardoor de partij. Gijsbert de Bock  offerde een stuk tegen Wim Dijkman. Het zag er veelbelovend uit, maar de aanval sloeg niet door. Ik dacht dat Wim geen vin kon verroeren. Wim dacht er anders over. Wim won en haalde dus zijn gelijk. Cees Heeremans scoorde een punt door oneven te zijn. Alle afwezigen een byehalfje. Volgende keer zorgt Ozden weer voor alles. Ik denk dus dat ik klaar ben. Ouker de Jong

Geef een reactie