Schaakclub Santpoort

Beste allen,

Ten eerste zou ik ook Ouker persoonlijk willen bedanken voor zijn onvoorwaardelijke steun aan SC Santpoort i.h.a. en dat in de afgelopen 50+ jaren.
Een club heeft leden, elk lid is een belangrijke steen in dit geheel, maar Ouker is wel een zeer belangrijke hoeksteen, die belangrijk is voor het helpen draaiende houden van de club.

Zoals onze voorzitter heeft verwoord, sprong Ouker destijds wederom in de bres in een tijd, dat niemand het wilde/kon overnemen, toen Gerard stopte met het competitieleiderschap (ook een lid met hart voor de club, naast het runnen van een eigen bedrijf).

Ikzelf heb nu de tijd gevonden (ik wil 't sowieso een paar jaar doen, als 't aan mij ligt) om het stokje van Ouker over te nemen, na een aantal drukke prive-jaren (2010-2014).
Ik zal mijn best doen om de lijn voort te zetten en de competitie leuk te blijven houden voor alle leden, zodat we elke avond de 9 tafels of meer halen.

Nog even huishoudelijk:
Zoals onze voorzitter aangaf, afzeggingen (zoals gewoonlijk) uiterlijk zondagavond 18:00 uur bij mij via ozdentuna@gmail.com of 06-361 68 786 (belletje, SMS, whatsupp).
Natuurlijk kunnen er onverwachte situaties (overmacht e.d.) zijn, dat iemand pas op maandag of op de dinsdag afzegt, maar mijn verzoek is om dit onder normale omstandigheden zoveel mogelijk te voorkomen en eventuele afzeggingen op zondagavond voor 18:00 uur bij mij te melden.

Tevens zou ik graag willen weten of er iemand (1 of meer, altijd handy) bereid is mijn backup te zijn op de dagen, dat ik afwezig (ziekte, vakantie etc) ben.

Bedankt voor jullie aandacht en tot volgende week dinsdag.

Mvg, Ozden

Geef een reactie