Schaakclub Santpoort

Vrijdag 3 september 2004, jeugd / seniorencompetitie

Aan de 2e ronde werd door een 18-tal leden deelgenomen waarvan 6 senioren. Jammer dat een aantal leden die hadden aangegeven te komen verstek lieten gaan, de indeling moest dus ter plekke worden herzien. Na te hebben gemeld dat de notatie vooral duidelijk moet zijn, het was zonde dat hierdoor een aantal partijen achteraf niet konden worden geanalyseerd, barstte de strijd in alle hevigheid weer los en werd ook uiterst serieus genomen gezien de rust.

Geen van de senioren lieten hun partij uit handen glippen alhoewel Kevin de overwinning tegen Epco binnen handbereik had maar toch zijn meerdere moest erkennen. Ilias toonde zijn motivatie om ondanks een flinke griep toch aanwezig te zijn en nog te winnen ook. Toppie Ilias. Bij de jeugd gaat Martijn Starmans aan de leiding maar hij heeft 1 partij minder gespeeld en 1 bye opgenomen. Alle kansen dus nog voor de anderen.

Bij de senioren gaan een heel stel aan de leiding maar ik voorzie dat ook zij wellicht door het krachtige tegenspel van een aantal jeugdspelers punten gaan verliezen.
Wil iedereen zo vriendelijk zijn om a.s. dinsdag aan Nico door te geven of je er wel of niet bij bent (ook de senioren graag). Per mail kan ook = njm.
schumacher@VERWIJDER_DEZE_TEKST_quicknet.nl

De uitslagen:

Walter Starmans - Miguoƫl Admiraal 0-1
Kevin Dekkers  - Epco van der Lende 0-1
Martijn Starmans - Wim Laurens Gravemaker 1-0
Elmar de Roode  - Ilias van der Lende 0-1
Ouker de Jong  - Nathalie van der Lende 1-0
Gijsbert de Bock - Roman Schumacher 1-0
Wim Gravemaker  - Jeronimo van der Star 1-0
Nicolai Drel   - Navarone van der Star 1-0
Michael Udink  - Nico Schumacher 0-1
Met vriendelijke groet,
Nico Schumacher

Geef een reactie