Wim Dijkman had door de afwezigheid van Nikolay aan een halfje genoeg tegen zijn nog enige over gebleven concurrent Richard, Richard kreeg Willem er niet onder en moest genoegen nemen met remise! De kersverse Zomerkampioen liep schijnbaar door dit resultaat in de wolken, want voor hij goed en wel begonnen was aan zijn volgende partij tegen Henk stond hij al verloren. 

De andere Kampioen Ouker kan maar niet winnen, nu liep hij weer een 0 tegen Ivan op. 

Gerard had Gijsbert in een ijzeren greep, de stelling leek wel uit het boekje, hoe wint wit!

Helaas liep het voor Gerard anders, Gijsbert greep zijn kans en profiteerde van een aantal mindere zetten op het eind van de partij. In de 17e ronde bood Richard remise aan tegen Gijsbert die op dat moment nog 2 seconden op de klok had, Gijsbert nam het aan en zei dat het wel terecht was omdat hij gewonnen stond? Richard had niet in de gaten dat hij op dat moment niet alleen zijn 2e plaats, maar nu achteraf ook zijn 3e plaats had vergooit, hij brabbelde iets over plezier in het schaken en niet al te serieus. 

In de laatste ronde verloor Richard van een ontketende Buschman!! Daaaag…

Richard je kan de beker bij Henk afgeven, want Henk kwam in de laatste ronde langszij tegen uitgerekend Gijsbert! 

Ouker wilde oneven, kreeg Stefan en warempel in zijn aller laatste officiële partij 2013-2014 heeft hij gewonnen, toch nog met een goed gevoel de zomer in!

Mick verloor 2x maar won van Ivan! Mick heeft zich stormachtig ontwikkeld en kreeg dan ook de prijs als meest talentvolle speler. 

De eerste prijs was voor Willem, 2e voor Nikolay en 3e verrassend Henk!

Wim Dijkman zoekt nog een partner voor het Kroeglopertoernooi in Santpoort zondag 3 augustus, graag met meer rating dan hem zelf (1636) want hij zit graag aan bord 2! 

Allemaal een prettige vakantie. 

Geef een antwoord